"Укравтодор" шукає інвесторів для будівництва столичної кільцевої дороги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укравтодор" шукає інвесторів для будівництва столичної кільцевої дороги

Казна та Політика
448
Державне агентство автомобільних доріг України (“Укравтодор”) шукає партнерів і інвесторів для реалізації замороженого проекту будівництва міської кільцевої автомобільної дороги навколо Києва, повідомили в прес-службі Держагентства.
“31 березня – 1 квітня представники робочої групи «Укравтодору» відвідають Другий Всесвітній конгрес інноваційних кластерів, який пройде в місті Домброва-Гурнича в Польщі. Головна мета візиту – пошук майбутніх партнерів і інвесторів для реалізації будівництва Великої кільцевої дороги навколо Києва (ВКАД)” , – сказано в повідомленні.
Згідно з повідомленням, представник вищезгаданої робочої групи “Укравтодору” Володимир Рудой має намір представити на заході інноваційний проект “ВКАД – поштовх для створення транспортно-логістичного кластера Київської області”.
“Сьогодні європейським інвесторам нецікаво вкладати кошти в будівництво тільки однієї дороги. Інвестиційно популярними є ті проекти, які поєднують в собі багато можливостей. У нашому випадку це проект інфраструктурної привабливості регіону – будівництво ВКАД для об’єднання існуючих міжнародних та національних транспортних коридорів із залізничним, водним та авіаційним транспортом, створення поблизу ВКАД технопарків, машинобудівних заводів, будівництво нових промислових підприємств в Київській області “, – цитує Рудого прес-служба.
За його словами, будівництво кільцевої дороги навколо Києва дозволить створити понад 15 тисяч нових робочих місць.
У прес-службі повідомили, що в заході візьмуть участь провідні топ-менеджери, представники бізнесу і наукового співтовариства з різних країн, представники органів державної влади, а також відомі експерти в області кластеризації. Всього конгрес відвідають понад 200 кластерів з усіх континентів, більше 100 учасників з різних країн, понад 160 експертів з усього світу по економіці, а також представники Європейської комісії.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас