Українець створив конкурента додатком Instarepost, що робить репост через скріншот — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українець створив конкурента додатком Instarepost, що робить репост через скріншот

Технології&Авто
409
Житель Харкова Андрій Макаров створив iOS-додаток, який назвав Reflash for Instagram. Основною функцією аппа є репост фотографій в Instagram, однак за допомогою іншої механіки, ніж у більшості аналогів. Крім цього додаток дозволяє працювати зі списками читачів.
Принцип дії Reflash такий: користувач робить скріншот екрану з фото, відкритим в Instagram. Після цього відкриває Reflash і програма автоматично знаходить потрібне фото і підтягує профіль користувача, відкриваючи вікно публікації. «Додаток саме знайде в галереї користувача скріншоти з Instagram за допомогою створеного мною алгоритму розпізнавання образів, і розпізнає на скріншоті фотографію», – пояснює автор.
У більшості аналогічних програм, включаючи Instarepost, фотографії доводиться заново шукати в стрічках вручну. Додаток харків’янина позбавляє користувачів необхідності це робити, до того ж воно абсолютно безкоштовно.
Друга частина функціональності включає в себе можливість роботи з базами передплатників. По-перше, додаток допомагає визначити, хто підписаний на вас взаємно, а на кого ви підписані в односторонньому порядку. По-друге, допомагає знайти спільних друзів через інші контакти.
Мета створення програми – не отримання прибутку, а соціально-освітня функція. «Додаток поширюється абсолютно безкоштовно і без реклами. Вони не націлені на отримання прибутку. Головна мета програми – показати, що в Україні можуть створюватися якісні продукти (а я вас запевняю, навіть у лідера ринку Repost for Instagram безліч очевидних багів, безліч реклами і повний функціонал за $ 4.99), і надихнути молоде покоління займатися і розвиватися в напрямку IT» , – розповідає Макаров.
Додаток вже доступний в App Store для iPad, iPhone і iPod Touch з встановленою iOS від версії 8.0.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас