Bank of America рекомендував співробітникам не використовувати слово «Brexit» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bank of America рекомендував співробітникам не використовувати слово «Brexit»

Світ
939
Bank of America рекомендував співробітникам не використовувати слово «Brexit» при розмові з клієнтами, так як банк намагається зберегти нейтральну позицію в бурхливій дискусії з приводу членства Великобританії в Європейському Союзі.
Слово «Brexit» утворено від словосполучення «British exit» ( «Британський вихід»), яке використовують як термін, що означає вихід Британії з ЄС.
Зокрема, американський банк минулого тижня попросив керівників відділів «не висловлювати думок, щоб не вплинути на виборців, які не прораховувати можливі результати і не брати участь у виборчій кампанії» напередодні 23 червня, коли пройде референдум з питання виходу Британії з ЄС.
Ще в лютому Bank of America мав намір вкласти 100 тис. фунтів на кампанію по збереженню Британії в складі ЄС, але потім змінив своє рішення, передає The Financial Times з посиланням на інформовані джерела.
У банку відмовилися коментувати інформацію.
Однак не всі банки США хочуть зберегти нейтралітет. Так, Goldman Sachs вже пожертвував 500 тис. Фунтів на кампанію «Сильніше в Європі» ( «Stronger In Europe»), куди також планують внести пожертвування JPMorgan Chase і Morgan Stanley.
За матеріалами:
Financial Times
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас