В автомобіль Парасюка кинули гранату (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В автомобіль Парасюка кинули гранату (відео)

Кримінал
1527
30 березня близько 22:00 в Головне управління Національної поліції в місті Києві надійшло повідомлення від одного з народних депутатів про вибух в центрі столиці. Відкрито кримінальне провадження за посягання на життя державного чи громадського діяча.
Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Ігор Луценко.
“У машину Парасюка хтось кинув гранату”, – йдеться в повідомленні.
Пізніше Луценко написав, що інцидент схожий на “замах на вбивство”.
“Кидали гранату прицільно, але судячи з усього, завадили гілки. У момент, коли він приїхав додому, припаркувався, кинули щось по потужності як РГД. На щастя, метрів 5 не долетіло. Сусідня машина прийняла на себе вибух”, – написав нардеп.
“Це означає, що вели, знали, куди і приблизно коли приїде. Це серйозно”, – додав Луценко.
“Уже відомо, що внаслідок цієї пригоди, яка сталася на бульварі Лесі Українки, було пошкоджено три автомобілі. Ніхто з людей не постраждав”, – відзначили в поліції.
За словами першого заступника Голови Національної поліції України Вадима Трояна, він уже поспілкувався з народним депутатом.
“Особисто розмовляв з Володимиром. З ним все добре. Нашими підрозділами вжито всіх заходів щодо розшуку злочинця”, – зазначив Вадим Троян.
У Нацполіції відзначили, що інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 112 (Посягання на життя державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України. Зараз правоохоронці ретельно обстежують місце події і прилеглу до нього територію, опитують можливих свідків і очевидців події.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас