Зареєструвати нерухомість і бізнес в Харкові тепер можна тільки через мерію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зареєструвати нерухомість і бізнес в Харкові тепер можна тільки через мерію

Нерухомість
759
З учорашнього дня зареєструвати нерухомість і підприємництво харків’яни можуть тільки в департаменті реєстрації міськради.
Як повідомив директор підрозділу Олег Дробот, перехідний період, коли реєстрацію можна було здійснювати як в управліннях органів юстиції, так і в департаменті реєстрації, закінчився.
Документи на реєстрацію прав на нерухоме майно потрібно подавати до центрів надання адміністративних послуг (основний – на Червоношкільній набережній, 26, або дев’ять районних).
Документи на реєстрацію бізнесу можна як і раніше подавати за адресою: пр. Московський, 96-а (тел .: 760-79-27, 760-79-32). Найближчим часом ці послуги також будуть перенесені в усі територіальні підрозділи центру адмінпослуг.
Крім того, з 4 квітня прописатися і виписатися (реєстрація місця проживання) можна буде тільки через департамент реєстрації. Отримати ці послуги також можна в центрі надання адмінпослуг і у всіх його територіальних підрозділах. А ось довідки про склад сім’ї департамент не видає, їх повинні надавати експлуатаційні організації, які обслуговують будинки.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас