Microsoft розробляє смарт-обручку для HoloLens і Kinect — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft розробляє смарт-обручку для HoloLens і Kinect

Технології&Авто
350
Днями в мережі з’явилася інформація про новий патент компанії Microsoft, в якому описано незвичайний переносний пристрій. Йдеться про “розумну” обручку, яка зможе розпізнавати жести користувача рукою і пальцями.
Проблема сучасних датчиків, наприклад, у випадку з Kinect полягає в тому, що вони фіксують лише основні рухи. Це може бути зміна положення тулуба або жести всією рукою. При цьому невеликі руху практично не розпізнаються. Для роботи з ними і було придумана спеціальна обручка.
Відповідно до патенту, в новий пристрій будуть вбудовані всі основні датчики, які повинні фіксувати жести користувача. Серед них – гіроскоп, акселерометр, а також інфрачервоний датчик. Останній знаходиться в нижній частині кільця під пальцем. З його допомогою можна буде визначати, коли користувач згинає палець і робить клік.
Передбачається, що “розумна” обучка має доповнити існуючі розробки Microsoft – HoloLens і Kinect. У парі з сенсорами, що фіксують великі жести, компанія планує домогтися максимально якісного розпізнавання кожного руху користувача.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас