Гройсман: Я не погоджуся бути главою уряду лузерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман: Я не погоджуся бути главою уряду лузерів

Казна та Політика
4950
Спікер Володимир Гройсман хоче зібрати команду в новому уряді з людей з бездоганною репутацією.
Про це він заявив на брифінгу в четвер.
За його словами, в уряді можуть працювати “люди з бездоганною репутацією і професіонали”.
За словами Гройсмана, у нього є кілька головних завдань: стабілізація ситуації в економіці і політиці, відновлення довіри до влади і відновлення економічного зростання.
“Але важливо сформувати якісну команду під якісний план. Люди, які повинні прийти працювати в уряд, повинні мати бездоганну репутацію і професійні якості”, – заявив Гройсман.
“Я можу назвати кілька прізвищ, які можуть бути гідними працювати в уряді. Це, наприклад, Іван Міклош, віце-прем’єр і міністр фінансів Словаччини .., це Юлія Ковалів, яка працює першим заступником міністра економіки, Максим Нефьодов”, – сказав Гройсман .
При цьому він додав, що зараз тільки почнуться конкретні консультації щодо кандидатур на посади міністрів.
Він не виключив, що в новому уряді можуть бути і діючі міністри, і нинішні депутати, “якщо вони будуть готові брати відповідальність”.
“Я не збираюся нікого обслуговувати, ніяких сильних світу цього. Тому я хочу працювати з людьми, які викликають довіру, а не відразу … Я ніколи не погоджуся бути головою Кабінету міністрів лузерів”, – підсумував Гройсман.
Як відомо, у четвер БПП запропонував план виходу з політичної кризи, за яким Гройсман стане прем’єром, а місце спікера Ради дістанеться “Народному фронту”.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас