Поради про особисті фінанси від відомих людей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поради про особисті фінанси від відомих людей

Особисті фінанси
2205
Персональні фінанси – ще одна досить болюча тема і дуже нагальна проблема для багатьох з нас. Відкласти або вкласти? Якщо відкладати, то додому під матрац або краще в банк? А якщо банк, то який? А якщо вкладати, то куди – в майно, золото-діаманти, нерухомість, фінанси або в себе коханого і перспективного?
Думаю, що відповідей на ці питання вам ніхто не дасть. Тільки ви самі можете вирішити, що робити з вашими грошима. А ось чи буде це правильним вибором – це ще одне важливе питання.
Скільки людей стільки думок. Тому пропоную послухати думку тих, хто досяг певного (і досить значного) фінансового успіху і деякої публічності.
Історичні особистості
Генрі Форд
Люди похилого віку завжди радять молодим відкладати гроші. Це погана порада. Не економте кожну копійку. Інвестуйте в себе. Я не відклав ні долара до тих пір, поки мені не виповнилося сорок років.
Оскар Уайльд
Краще завжди мати постійні дохід, ніж бути чарівним.
Авраам Лінкольн
Мій літній батько любив говорити: “Якщо ви пішли на невигідну угоду, постарайтеся витягти з неї якомога більше вигоди.”
Бенджамін Франклін
Гроші ніколи не робили людину щасливішою, і ніколи не зроблять. Чим більше у людини є, тим більше вона хоче. Але замість заповнення вакууму, вона його створює.
Знаменитості
Боб Хоуп
Банк – це таке місце, де вам дадуть кредит, якщо ви можете довести, що вам це не потрібно.
Вілл Сміт
Занадто багато людей витрачають гроші, які вони не заробили, щоб купити речі, які їм не потрібні, щоб здивувати людей, які їм не подобаються.
Письменники
Мігель де Сервантес
Мудреці намагаються зберегти себе сьогодні для завтра і не складати всі яйця в одну корзину.
Марк Твен
Жовтень – найнебезпечніший місяць для того, щоб грати на біржі. Такими ж є липень, січень, вересень, квітень, листопад, травень, березень, червень, грудень, серпень і лютий.
Бізнесмени і підприємці
Джон Д. Рокфеллер
Бог дав мені мої гроші. Я вірю, що дар робити гроші – це дар божий … і вони повинні бути використані на благо і розвиток всього людства. І будучи наділеним цим даром, я вважаю, що це мій обов’язок – заробляти гроші, ще більше грошей і використовувати їх для блага ближнього мого згідно з велінням своєї совісті.
Дональд Трамп
Досвід навчив мене кількох речей. Перше – це прислухатися до своєї інтуїції, як би добре все не виглядало на паперах. Друге – краще займатися тією справою, в якій ти розбираєшся. І третє – іноді найкращі інвестиції – це ті, які ви не зробили.
Генрі Форд
Якщо гроші – ваша надія на незалежність, ви ніколи не станете незалежним. Єдина справжня гарантія, яку людина може отримати в цьому світі – це її запас знань, досвіду і можливостей.
Ірина Баранська
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас