Відома авіакомпанія перейшла на біопаливо в регулярних рейсах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відома авіакомпанія перейшла на біопаливо в регулярних рейсах

Технології&Авто
582
Авіакомпанія United Airlines (UAL) стала першою в США використовувати біопаливо на регулярних рейсах. Про це повідомляє ecotown.
У компанії повідомляють, що рейс 708 з Лос-Анджелеса в Сан-Франциско перейшов на біогаз, який скорочує викиди вуглецю на більш ніж 60% в порівнянні зі звичайним авіаційним паливом, з 11 березня.
“United Airlines вперше використовує біопаливо в повсякденній діяльності, а не в тестових польотах. Це великий крок до виконання наших зобов’язань”, – заявила директор з екологічних питань UAL Анжела Фостер-Райс.
Передбачається, що після двотижневого застосування екологічного палива на рейсі 708, авіаперевізник переведе на біогас повітряні судна, які літають з Міста Ангелів в інші пункти призначення.
За словами мера Лос-Анджелеса Еріка Гарсетті, аеропорт і UAL зробили прорив, почавши застосовувати паливо, яке скорочує викиди вуглецю на 60%.
“Ми встановлюємо новий стандарт стійкості – приклад, за яким, сподіваюся, підуть і інші учасники галузі”, – заявив чиновник.
UAL підписала трирічну угоду з компанією AltAir Paramount на поставку 15 млн галонів біогазу, який доставляється і зберігається в аеропорту Лос-Анджелеса так само, як і традиційне паливо.
У 2009 році UAL стала першою авіакомпанією США, яка виконала демонстраційний політ на біопаливі, а в 2011 році – першої, яка виконала комерційний рейс на передовому біогазі. Нещодавно UAL отримала нагороду конференції World Bio Markets (WBM) за передовий досвід у сфері використання екологічно чистого палива.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас