Протягом 2015 року послугами служби зайнятості скористалося близько 200 тисяч роботодавців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Протягом 2015 року послугами служби зайнятості скористалося близько 200 тисяч роботодавців

Особисті фінанси
86
Протягом 2015 року послугами служби зайнятості скористалося близько 200 тисяч роботодавців. Про це заявив заступник голови Державної служби зайнятості Сергій Кравченко.
На думку Кравченка саме активізація роботи з роботодавцями допоможе вивести ринок праці з кризи і скоротити кількість безробітних в Україні.
Заступник голови ДСЗ підкреслив, що введені зміни в роботу ДСЗ вже дали свої результати і станом на 1 березня кількість претендентів на одне робоче місце зменшилося до 13 осіб.
“Разом з тим, прийняття Верховною Радою відповідних законодавчих змін, які дозволять створити Національне агентство зайнятості, розв’яже нам руки і дозволить поліпшити ситуацію на ринку праці набагато швидше, ніж це відбувається зараз”, – підкреслив Сергій Кравченко.
Як стало відомо раніше, в минулому році прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив Міністерству соціальної політики розробити і направити на розгляд Кабінету міністрів законопроект про створення Національного агентства зайнятості, яке буде створено в рамках реформування Державної служби зайнятості. У грудні 2015 року Міністр соцполітики Павло Розенко заявив, що робота над цим законопроектом завершена. За його словами, він проходить фінальне узгодження в міністерствах та інших центральних органах виконавчої влади.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас