У кого більше шансів: Українці назвали кому в країні найлегше розбагатіти (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У кого більше шансів: Українці назвали кому в країні найлегше розбагатіти (інфографіка)

Особисті фінанси
5605
Найбільш імовірною можливістю розбагатіти українці вважають заснування власного бізнесу та пошуки високооплачуваної роботи за кордоном.
Про це свідчать дані опитування Міжнародного кадрового порталу hh.ua.
На думку кожного другого “білого комірця”, більше шансів розбагатіти у тих, хто зважився відкрити власний бізнес. Трохи менше половини вважають, що хороші гроші можна заробити, виїхавши за кордон, і ще третина впевнені, що високооплачувану роботу можна знайти в Україні.
Ті, хто не бажає працювати і добиватися успіхів своєю працею, покладаються на удачу. Кожен третій мріє опинитися в потрібному місці в потрібний час, кожен сьомий – вдало вийти заміж або одружуватися, а кожен восьмий – виграти в лотерею. Практично кожен десятий упевнений, що заробити великі гроші в Україні чесним способом неможливо, тому єдиний варіант розбагатіти – піти на злочин. Ще 10% опитаних вірять в можливість отримати спадок і 5% – в ймовірність знайти скарб.
Серед інших можливих способів розбагатіти пропонувалися і такі варіанти: стати депутатом, мати доступ до Держбюджету, мати зв’язки і цінні знайомства, стати висококласним фахівцем, потрапити в один з правлячих мафіозних кланів, зрозуміти, як робляться гроші, вивчати шлях тих, хто вже розбагатів, і робити те ж саме.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас