Куди готові переїхати українські студенти в пошуках кращих умов (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Куди готові переїхати українські студенти в пошуках кращих умов (дослідження)

Особисті фінанси
1560
Понад 70% студентів в Україні назвали можливості кар’єрного росту найбільш важливим критерієм вибору роботодавця в 2015 році. Такими виявилися результати щорічного дослідження компанії EY “Кращий роботодавець”.
Згідно з результатами дослідження, крім кар’єрних перспектив, студентам важливі можливості особистісного та професійного розвитку, рівень заробітної плати, імідж компанії та міжнародний досвід.
Беручи до уваги складну ситуацію в країні, більшість студентів готові до переїзду за кордон, у тому числі з метою працевлаштування. Порівняно з минулим роком, частка бажаючих виїхати на роботу за кордон трохи скоротилася, але все ж залишається на досить високому рівні (80%).
Серед привабливих країн для переїзду студенти найчастіше називали західні країни – США (31%), Німеччину (25%) та Польщу (21%). Водночас всього близько 4% респондентів хотіли б переїхати в країни СНД.
Згідно з даними дослідження, трохи більше половини студентів готові до переїзду в межах України (59%). При цьому найбільш привабливими містами для переїзду є Київ (70%), Львів (55%) і Одеса (43%).
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас