Абромавічус повернувся в Аукціонний комітет, - джерело — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Абромавічус повернувся в Аукціонний комітет, - джерело

Енергетика
557
Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус після місячної відсутності знову повернувся до роботи в Аукціонному комітеті з продажу нафти сирої, газоконденсату і ЗВГ (АК).
Про це OilNews повідомило джерело в МЕРТ.
«Айварас з минулого тижня знову веде засідання АК і підписує всі протоколи», – відзначило джерело.
У місячну відсутність Абромавічуса протоколи засідань підписувала представниця Міненерговугілля Ніла Дубенко.
Як розповіло OilNews джерело в самому АК, діяльність комітету стала формальною. «Він перетворився в технічний орган. Ми працюємо в рамках постанови КМУ №570. Для того щоб комітет зміг приймати рішення, які могли б якісно вплинути на проведення аукціонів держкомпаніями, необхідні зміни в закон «про нафту і газ», – зазначив співрозмовник.
Відразу кілька джерел OilNews заявили, що найближчим часом в складі аукціонного комітету можуть відбутися ротації. «Зміна складу комітету відбудеться в незалежності від того, чи буде змінено склад Кабміну найближчим часом», – поділився очікуваннями чиновник Міненерговугілля.
Нагадаємо, міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус, який заявив 3 лютого про рішення піти у відставку, 10 березня повернувся до виконання своїх обов’язків у зв’язку із закінченням терміну відпустки.
За матеріалами:
oilnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас