Низку столичних доріг і транспортних розв'язок буде реконструйовано в 2016 р., - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Низку столичних доріг і транспортних розв'язок буде реконструйовано в 2016 р., - КМДА

Казна та Політика
737
Київ має намір до 2016 року капітально відремонтувати 44 дорожні об’єкти, провести поточний ремонт понад 400 тис. кв. м покриття автодоріг.
Як повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації (КМДА) з посиланням на першого заступника голови Геннадія Пліса, планується реконструювати просп. Перемоги, вул. Васильківську і транспортні розв’язки на Лівому березі.
Він додав, що планується завершення проектних та початок будівельних робіт транспортного вузла на перетині просп. Перемоги з вул. Щербакова, вул. Петра Дегтяренка, вул. Академіка Туполєва, продовження капітального ремонту бул. Т. Шевченка, Південного мосту.
Крім того, розпочнеться капітальний ремонт шляхопроводу на перетині просп. Науки та вул. Саперно-Слобідський, Одеського шляхопроводу та багатьох інших.
“Зараз для обслуговування дорожньої мережі корпорація “Київавтодор” має 1,383 тис. од. спеціальної техніки, більш ніж 60% якої фізично і морально застаріли. У 2016 році на закупівлю техніки виділено 22 млн грн. На ці кошти планують придбати шість міні-навантажувачів, а в разі збільшення фінансування закупити вкрай необхідні для прибирання доріг пилососи”, – підкреслив Г.Пліс.
Він нагадав, що однією із ключових вимог до дорожніх служб міський голова Віталій Кличко визначив якість покриття автодоріг.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас