1835
Ресторатори Києва з квітня перепишуть цінники на їжу
— Особисті фінанси
Багато столичних закладів вже з квітня почнуть піднімати ціни.
Про це повідомляє директор агентства «Ресторанний консалтинг» Ольга Насонова.
Загальне подорожчання, за її оцінками, може скласти 10-15%. Найбільше виростуть в ціні страви з імпортної риби, морепродуктів, заморські делікатеси і спиртне.
«У рестораторів просто немає іншого виходу, адже в закупівлі практично всі імпортні та багато вітчизняних продукти вже подорожчали», – пояснює Насонова.
Але великого відтоку клієнтів, а тим більше, закриття закладів, вона не прогнозує.
За матеріалами: УБР
Поділитися новиною
Також за темою
З листопада українці зможуть оформити автоматичні відстрочки в «Резерв+»
Як скласти фінансовий план на рік: 5 практичних порад
Хто отримує найвищі середні зарплати в Україні — дослідження
Авербандник, вініпластник і камбузник: незвичні професії на українському ринку
Вибракування машин: які автомобілі українці найчастіше здають на утилізацію
У МОН назвали найбільш затребувані професії в Україні: куди варто вступати
