Фонд гарантування вкладів очікує перші результати комплексного аналізу в банках в кінці травня - початку червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування вкладів очікує перші результати комплексного аналізу в банках в кінці травня - початку червня

Кредит&Депозит
296
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб очікує перші результати комплексного аналізу (forensic audit) в банках в кінці травня – початку червня.
Про це на прес-конференції повідомив заступник директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів Андрій Оленчик.
“Зараз йде forensic. Ближче до кінця травня – початку червня ми зможемо говорити про певні результати. Подивимося, що нам покаже результати Ernst & Young”, – сказав він.
У грудні 2015 року було оголошено, що компанія E & Y (раніше Ernst & Young) проводить комплексний аналіз (forensic audit) ліквідованого Дельта Банку (Київ), а в січні аудиторська компанія KPMG була обрана для проведення аналізу в банку “Надра”.
Нагадаємо, комплексний аналіз неплатоспроможного банку (forensic audit) здійснюється з метою виявлення фактів проведення проблемних або ризикових операцій, неналежного виконання процедур управління ризиками та внутрішнього контролю, виявлення в діяльності банку порушення банківського законодавства за операціями з пов’язаними особами.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас