Oracle побудує в столиці ОАЕ ультрасучасний дата-центр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Oracle побудує в столиці ОАЕ ультрасучасний дата-центр

Світ
423
З метою розвитку хмарного бізнесу Oracle планує розгорнути високопродуктивний і відповідає всім сучасним стандартам центр обробки даних в Абу-Дабі, столиці Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ).
Про ці плани компанії повідомив CEO Oracle Марк Херд (Mark Hurd), підтвердивши тим самим зацікавленість корпорації в розвитку бізнесу на Близькому Сході.
«Це серйозне для нас справа, в реалізацію якого буде вкладено значні інвестиції», – заявив Херд, акцентувавши увагу на тому, що ОАЕ є провідним регіоном в хмарної стратегії Oracle.
Oracle має намір почати будівництво ЦОД в Абу-Дабі після підготовчого етапу і запустити його в експлуатацію в «досить короткий термін».
Дата-центр буде оснащений оптимізованими комплексами Oracle Engineered Systems, що складаються з програмного і апаратного забезпечення та мережевого обладнання, які сконфігуровані для спільної роботи і високої продуктивності. «Це дозволить підтримати зростаючі потреби клієнтів, які обрали широкий спектр хмарних сервісів Oracle. У нас дуже скрупульозний підхід до будівництва центрів обробки даних », – сказав Херд.
Представник компанії наголосив, що, розміщуючи дата-центр в ОАЕ, Oracle отримає можливість краще організовувати рівні сервісу і відповідати на запити локальних клієнтів, які з різних причин, в тому числі з-за державних вимог до обробки і захисту інформації, потребують того, щоб їх дані знаходилися в географічній близькості.
Корпорація Oracle також оголосила про наймання ще 250 фахівців з продажу хмарних сервісів на Близькому Сході і плани відкрити нові офіси в цьому році в Абу-Дабі і Дубаї в ОАЕ, а також в Аммані (Йорданія) і Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас