Квитки на нічні поїзди з Києва до Одеси та Львова подешевшають — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квитки на нічні поїзди з Києва до Одеси та Львова подешевшають

Особисті фінанси
715
Філія “Одеська залізниця” ПАТ “Укрзалізниця” в зв’язку з численними зверненнями громадян та з метою забезпечення якісного обслуговування пасажирів з 27 березня 2016 року поверне фірмовому потягу першого класу №106/105 “Чорноморець” сполученням Одеса – Київ категорію “Нічний швидкий”.
Як повідомила прес-служба Одеської залізниці, відповідний атестат і акт були надані ПАТ “Укрзалізниця” 10 березня 2016 року.
“Різниця вартості проїзних документів, оформлених за тарифом “Нічний експрес” з підвищеним коефіцієнтом фірмовості, до тарифу поїзда “Нічний швидкий” буде повертатися готівкою (з вини залізниці) за зверненням пасажира по завершенні поїздки. Що стосується проїзних документів, оформлених пасажирами через інтернет, різниця вартості буде компенсована в претензійному порядку”, – наголошується в повідомленні.
Для отримання різниці вартості проїзду пасажиру необхідно звернутися по завершенні поїздки в квиткову касу станції прибуття для оформлення заяви на повернення коштів.
На вокзалах і станціях забезпечено наявність відповідної візуальної інформації і оголошень по гучному зв’язку.
Крім того, в прес-службі “Укрзалізниці” уточнили, що це ж стосується і поїзду №91 сполученням Київ-Львів.
У п’ятницю час в системі онлайн-бронювання “Укрзалізниці” неможливо було замовити квитки на ці поїзди на дати після 27 березня.
Нагадаємо, що в кінці лютого “Укрзалізниця” анонсувала присвоєння статусу “нічний експрес” двом нічним потягам. При цьому вартість квитків повинна була збільшитися майже в 2 рази. Одним із наслідків такого подорожчання могло стати істотне скорочення попиту на послуги внутрішнього туризму.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас