Україна має намір почати експорт м'ясної продукції в Китай — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна має намір почати експорт м'ясної продукції в Китай

Аграрний ринок
517
Україна знаходиться в процесі узгодження умов відкриття китайського ринку для м’ясної продукції з нашої країни і має намір незабаром почати експорт, повідомила заступник міністра аграрної політики і продовольства Владислава Рутицька на бізнес-форумі в Києві.
“Ми знаходимося в процесі узгодження і дослідження по КНР щодо відкриття ринку м’яса, зокрема, баранини, яловичини, продукції птахівництва. З огляду на потребу і інтерес наших виробників по відкриттю напрямків, що стосуються нашого експорту в КНР продукції м’яса, ми вирішили, що створимо в міністерстві робочу групу, до якої входитимуть представники Мінагропроду, Державної фітосанітарної служби, а також комітету сільського господарства Китайської торгової асоціації, для вироблення всіх необхідних документів і питань щодо сприяння відкриття нашого експорту в КНР “, – сказала Рутицька.
Також заступник міністра зазначила, що Україна має намір налагодити експорт до Китаю фруктів і ягід.
Нагадаємо, Китайська Народна Республіка завершує підготовку дозвільних документів для експорту в Китай української соняшникової шроту.
Раніше Україна отримала від Міністерства навколишнього середовища та води Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) дозвіл на поставки в цю країну яловичини, баранини і курятини, а також веде переговори про отримання дозволу на експорт молочних продуктів, риби і яєць.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас