Столична влада хоче розширити спектр можливостей для власників картки киянина — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столична влада хоче розширити спектр можливостей для власників картки киянина

Фінтех і Картки
745
Столична влада хоче розширити спектр можливостей для власників картки киянина, причому в першу чергу мова йде про збільшення переліку послуг, що надаються користувачам картки.
Про це під час презентації проекту «Картка киянина» розповів перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.
«Місяць тому ми представили оновлений сайт, і за цей час його відвідало понад 5,5 млн осіб. Ми бачимо, що популярність картки, завдяки перш за все її модернізації, активно зростає. І чим більше корисних опцій вона буде включати, тим активніше їй будуть користуватися кияни », – зазначив Геннадій Пліс.
Він нагадав, що зараз власники карти можуть оплатити комунальні послуги без комісії на сайті ГІОЦ. Крім того, розповів перший заступник керівника КП «ГІОЦ» Андрій Щербина, на сайті введена нова опція – переказ коштів з картки на картку.
«Зараз ми розглядаємо можливість розширення переліку через введення проекту «Батьківська оплата» з можливістю платити онлайн за харчування в дитячих садах, перегляд історії нарахувань, а також нового проекту поліції, який буде містити інформацію про штрафи та можливість їх сплати. Крім того, хочемо ввести платежі в бюджетні організації (сплата податків, внесків і т.і.), платежі за реквізитами і переказ на довільні реквізити », – додав Андрій Щербина.
Відзначимо, що зараз картку киянина емітують банки «Хрещатик» і «Ощадбанк». З першого грудня було зроблено понад 1,5 тис. платежів за допомогою карти. У Києві вже випущено більше 740 тис. карток киянина, при цьому дану карту можуть отримати не тільки офіційно зареєстровані в столиці громадяни, а й внутрішньо переміщені особи та люди, які працевлаштовані на київських підприємствах. Власники карти можуть отримати передбачені пільги в транспорті, торгівлі, аптеках, житлово-комунальному господарстві, освіті та культурі.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас