З наступного тижня запрацює електронний реєстр легальних паркувальних майданчиків Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З наступного тижня запрацює електронний реєстр легальних паркувальних майданчиків Києва

Казна та Політика
498
Влада Києва розробила електронний реєстр паркувальних майданчиків міста, які перебувають в управлінні комунального підприємства (КП) “Київтранспарксервіс”, повідомляє Київська міська державна адміністрація (КМДА).
“Ми створили електронний реєстр паркувальних майданчиків, взятих на облік КП “Київтранспарксервіс”. Наступного тижня плануємо публічно його презентувати”, – цитується в повідомленні директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Олександр Козловський.
За його словами, за допомогою реєстру користувачі зможуть дізнатися точну адресу паркувальних майданчиків в кожному з районів Києва, їх площа, кількість машиномісць і пільгових місць, а також режим роботи.
Крім того, в електронному реєстрі буде доступна інформація про вартість парковки і про суб’єктів господарювання, що містять паркувальні майданчики.
Як повідомлялося, згідно з рішенням Київради №930/1591 від 26 червня 2007 року, КП “Київтранспарксервіс” виступає єдиним оператором паркування транспортних засобів в Києві. При цьому рішенням Київради №1051/1 051 від 25 грудня 2008 року встановлено, що організацію і експлуатацію автостоянок, крім оператора, можуть також здійснювати підприємства, які уклали з ним відповідні договори.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас