Яценюк запропонував три варіанти виходу з кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк запропонував три варіанти виходу з кризи

Казна та Політика
6927
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк запропонував три варіанти виходу з урядової кризи, наполягає на варіанті відновлення дії коаліції.
«Я передбачаю три варіанти виходу з (урядової – ред.) кризи. Перший варіант – це той, який я пропонував, – відновити діяльність коаліції, доформувати склад Кабінету міністрів і рухатися далі шляхом реформ, оскільки альтернатив цьому не існує. Другий варіант – це коли президент України і фракція БПП бере на себе відповідальність за формування нового Кабінету міністрів, нової програми та коаліції і презентує її народу України. Третій варіант, який є найменш прийнятним, – дострокові вибори. Я думаю, що з цих трьох варіантів у найкоротші терміни потрібно вибрати один», – заявив А.Яценюк журналістам у середу в Києві.
Прем’єр-міністр нагадав, що з цих трьох варіантів він запропонував свій і сподівається, що «члени коаліції, передусім Радикальна партія і «Самопоміч», ухвалять рішення про відновлення діяльності парламентської коаліції».
А.Яценюк додав, що для будь-якого уряду України головне не потрапити «в пастку, в яку потрапив чинний уряд, – коли члени парламентської коаліції, які формували цей уряд, відмовилися його підтримувати, при цьому безпідставно». «Тому я ще раз сподіваюся, що парламентська коаліція відновить свою діяльність, і ми далі рухатимемося і боротимемося», – сказав керівник уряду.
Нагадаємо, колишній посол США в Україні Стівен Пайфер 8 березня заявив, що голову Мінфіну Наталію Яресько може бути призначено головою уряду на місце Арсенія Яценюка вже цього тижня.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас