Світовий банк виділить $200 млн на будівництво автодороги в Полтавській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк виділить $200 млн на будівництво автодороги в Полтавській області

Казна та Політика
705
На будівництво ділянки автодороги в Полтавській області Світовий банк виділить $200 млн. І 600 млн грн на будівництво доріг в цій області передбачено виділити з бюджету.
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив про суму фінансування на будівництво ділянки автодороги в Полтавській області, зокрема, за його даними, Світовий банк виділить для цього $200 млн. В бюджеті цього року передбачено в 2,5 рази більше — 600 млн грн. У минулому році, нагадав прем’єр, уряд виділив Полтавській області 250 млн грн на ремонт і будівництво доріг. У цьому році в бюджеті передбачено в 2,5 рази більше — 600 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Кабміну за підсумками наради глави уряду з керівництвом Полтавської облдержадміністрації, головами райдержадміністрацій та головами області в суботу в Полтаві.
Капітальні видатки в поточному році не повинні вкладатися в проектно-кошторисну документацію, а спрямовуватися виключно на об’єкти, які будуть введені в експлуатацію цього року. При цьому частина капітальних витрат повинна направлятися на ремонт доріг.
Яценюк зазначив, що Кабмін планує розподілити 1 млрд грн на 159 об’єднаних територіальних громад, що має стати мотивацією до подальшого об’єднання громад.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас