Українці можуть проходити прикордонний контроль за 3-5 секунд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці можуть проходити прикордонний контроль за 3-5 секунд

Особисті фінанси
2653
В аеропортах “Бориспіль”, “Київ” ( “Жуляни”), “Харків”, “Львів” і “Одеса” спростили процедуру прикордонного контролю для українців.
Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.
Протягом декількох місяців спрощену систему пропуску українців відчули в аеропорту “Бориспіль”. Ця технологія виправдала себе, дозволивши забезпечити більш комфортні умови пасажирам і викликала позитивні відгуки як громадян, так і керівництва аеропорту.
З сьогоднішнього дня цей досвід поширюється і на інші міжнародні пункти пропуску для повітряного сполучення. Мова йде про аеропорти “Київ” ( “Жуляни”), “Харків”, “Львів” і “Одеса”. У Держприкордонслужбі впевнені, що це дозволить не тільки заощадити час кожного окремого пасажира, а й істотно зменшить черги перед лінією паспортного контролю.
Нагадаємо, спрощена система пропуску громадян України дозволяє пройти оформлення протягом 3-5 секунд. Такий результат досягається завдяки завчасно отриманій інформації про українців, які повертаються в Україну. За час польоту інформація проходить обробку, тому вже під час перевірки документів прикордонникам залишається тільки звірити фото в паспорті з особою пред’явника.
Випробувати “нововведення” українці зможуть вже на одному з нових авіарейсів, які відкриваються в березні в Україні. З Києва починають літати літаки в Белград і Венецію, з Одеси – в європейські столиці, а з Харкова – до Варшави.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас