PayPal не має наміру дозволяти користувачам з України отримувати кошти, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayPal не має наміру дозволяти користувачам з України отримувати кошти, - ЗМІ

Фінтех і Картки
3165
Міжнародна електронна платіжна система PayPal не планує дозволяти користувачам з України отримувати кошти.
Про це ЕП повідомила прес-служба PayPal в Центральній і Східній Європі.
Як наголошується в повідомленні, представники PayPal зустрічалися з представниками Національного банку України під час конференції eCommerce Trends в Варшаві.
“Нам повідомили, що українська влада і бізнес-співтовариство розглядають важливі кроки щодо приведення законодавства про електронні платежі у відповідність з міжнародними стандартами”, – сказано у відповіді.
При цьому, представники PayPal які не заявляють про якісь досягнуті домовленості.
“На даний момент у нас немає планів, про які ми готові повідомити”, – повідомляє прес-служба.
Про те, що переговори між українською делегацією та PayPal закінчилися невдало, повідомляє і партнер Hybrid Capital Ілля Кенігштейн в колонці на “Ain.ua”.
“Дива не сталося. У стратегії розвитку PayPal, України на даний момент – не існує”, – пише він.
За його словами, представники PayPal не були готові до зустрічі.
“Нам просто показали презентацію розвитку і можливостей системи і збиралися на цьому закінчити зустріч. І це після року переговорів!! Що наштовхнуло мене на висновок про те, що представники PayPal просто не усвідомлюють масштаби проблеми, пов’язаної з неповноцінною роботою свого сервісу в Україні”, – пише він.
PayPal є найбільшою дебетовою електронною платіжною системою. Дозволяє клієнтам оплачувати рахунки і покупки, відправляти і приймати грошові перекази.
В Україні компанія працює за системою Send only, що дозволяє тільки відправку валютних коштів. Така система працює ще в 97 країнах.
Програма, на яку Україна хоче перейти, називається SRW (Send – Recieve – Withdrawal). Вона передбачає можливість зарахування, введення і виведення коштів, дозволяє тримати на рахунку PayPal баланс у валюті і перераховувати кошти на карту, коли користувач вважає за потрібне. Така система діє в 41 країні.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас