У Shell пояснили, чому не пустили інспекторів для відбору проб палива — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Shell пояснили, чому не пустили інспекторів для відбору проб палива

Фондовий ринок
2040
Автозаправна станція Shell в Києві не допустила інспекторів Держслужби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів до відбору проб палива з метою проведення перевірки на відповідність нормам через відсутність керівництва.
Про це йдеться в прес-релізі компанії.
“На всіх своїх АЗС компанія Shell реалізує виключно високоякісне паливо, що підтверджується сертифікатами якості для кожної партії палива і контролюється шляхом відбору проб з кожної партії палива сертифікованою лабораторією. Крім того, всі АЗС мережі проходять регулярну перевірку від Держпродпотребслужби”, – йдеться в повідомленні.
У компанії відзначили, що 22 січня на АЗС Shell №4038 за адресою місто Київ, Столичне шосе, 20 склалося непорозуміння, в результаті якого інспектори товариства захисту прав споживачів не змогли відібрати проби палива для перевірки якості.
“Непорозуміння сталося через відсутність керівництва АЗС. Компанія Shell провела внутрішнє розслідування, за результатами якого була також проведена необхідна роз’яснювальна робота з персоналом для усунення подібних випадків в майбутньому”, – повідомляє прес-служба.
“Від імені компанії Shell, ми вибачаємося за прикрий випадок і запевняємо, що всі АЗС компанії відкриті для перевірок з боку компетентних державних органів відповідно до визначених законодавством правилами і процедурами”, – наголошується в прес-релізі.
У компанії також відзначили, що подібні перевірки на АЗС Shell вже успішно проводилися.
“Одна з останніх була здійснена Держінспекцією з питань захисту прав споживачів 22 лютого 2016 року у АЗС Shell в Одесі”, – заявили в Shell.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що третина проб бензину, відібраних для дослідження на різних заправках в Закарпатській, Чернігівській, Вінницькій, Одеській та Київській областях, не відповідають державним стандартам якості.
Як відомо, в січні 2016 року прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив взяти проби палива на всіх основних АЗС Києва і області.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас