Фіскальна служба ліквідувала конвертаційний центр з оборотом 3 млрд гривень в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фіскальна служба ліквідувала конвертаційний центр з оборотом 3 млрд гривень в Києві

Кримінал
772
Державна фіскальна служба ліквідувала конвертаційний центр з оборотом 3 млрд гривень в Києві.
Про це йдеться в повідомленні служби.
В рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах співробітниками слідчо-оперативних підрозділів Головного управління Фіскальної служби в Києві згідно з рішеннями суду було проведено ряд обшуків за місцем проживання зловмисників, в банківських установах та офісах підприємств реального сектора економіки, які скористалися незаконними послугами з конвертації грошових коштів.
Замовникам, крім звичайного переведення безготівкових коштів у готівку, цим центром конвертації також надавалися послуги з виведення валюти за кордон по псевдоекономічних угодах.
Під час обшуків було виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, електронні носії інформації, фінансово-господарську документацію транзитних і фіктивних підприємств.
Також були вилучені чорнові записи, 161 друк різних фірм і страхових компаній, документи і паспорти підставних осіб, 5 печаток банківських установ, а також готівкові кошти в рублях, доларах і євро на загальну суму 487 700 гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас