Влада США запропонувала хакерам "зламати" інтернет-ресурси Пентагону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада США запропонувала хакерам "зламати" інтернет-ресурси Пентагону

Світ
547
Міністерство оборони США запропонувало хакерам атакувати його інтернет-ресурси для того, щоб перевіряти і покращувати кібербезпеку.
Ініціатива озвучена в рамках програми “Зламав Пентагон” (Hаck the Pentagon), деталі якої оголошені американським оборонним відомством.
Зокрема учасник цієї програми повинен бути громадянином США і мати хакерський “послужний список”.
Реалізація програми почнеться в квітні.
В останні роки Пентагон неодноразово піддавався масованим атакам хакерів, найпотужніша з яких сталася в кінці 2014 року. Раніше про аналогічні програмах оголошували компанії Google, Facebook, Yahoo і Microsoft.
У червні 2015 року хакерські атаки активізувалися по всьому світу. 5 червня хакери викрали інформацію про 4 млн держслужбовців США. 9 червня сирійські хакери зламали сайт армії США і залишили там кілька повідомлень.
Одне з них було записано: “Твої командири посилають тебе померти в бою. 14 червня хакери зламали комп’ютер Ангели Меркель і відправили кілька листів від її імені. Зловмисники проникли в мережу бундестагу через “троянський вірус”. А через пару днів найбльше сховище паролів заявило про хакерську атаку на свої бази.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас