ПФ почав перевірку одержувачів пенсійних виплат - переселенців в Донецькій області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПФ почав перевірку одержувачів пенсійних виплат - переселенців в Донецькій області

Кримінал
601
Пенсійний фонд почав перевірку одержувачів пенсійних виплат – переселенців в Донецькій області.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління ПФ в області.
В кінці лютого в органах фонду області почалася перевірка бази одержувачів пенсійних виплат – переселенців на її відповідність вимогам чинного законодавства.
Перевірка проводиться Міністерством соціальної політики на підставі інформації Служби безпеки України про переселенців, статус яких як одержувачів соціальних виплат викликає у органів СБУ питання і вимагає документального підтвердження або підтвердження факту проживання на підконтрольній території.
Зазначені перевірки спрямовані на виявлення та припинення пенсійних виплат пенсіонерам, які померли або з інших передбачених законом підстав втратили право на отримання пенсій.
Під час проведення перевірки виплата пенсій пенсіонерам-переселенцям, що містяться в базі даних, тимчасово призупиняється.
Перевірка буде проводитися в максимально стислі терміни.
Для поновлення виплати пенсії пенсіонер повинен звернутися особисто до органів Пенсійного фонду за місцем реєстрації в якості переселенця і надати оригінали документів, що підтверджують особу, підтвердити своє місце проживання на підконтрольній території.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас