"Укрнафта" розпочала буріння першої в 2016 році свердловини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрнафта" розпочала буріння першої в 2016 році свердловини

Енергетика
478
ПАТ “Укрнафта” приступила до буріння свердловини на Bерхньомасловецькому нафтовому родовищі у Львівській області, повідомила прес-служба компанії.
“Почалося буріння першої в 2016 році свердловини. Ця свердловина буде мати коротку ділянку горизонтального стовбура (близько 200 м.), Орієнтованого на високий коефіцієнт проникності горизонту. Введення свердловини в експлуатацію очікується в середині 2016 року. Прогнозована початкова продуктивність складе близько 50 тонн на добу “, – йдеться в повідомленні.
Як відзначають в компанії, будівництво цієї свердловини стало можливим завдяки недавньому успішному бурінню горизонтальної свердловини, орієнтованої на інший продуктивний горизонт на тому ж родовищі.
“У разі успішного введення в експлуатацію цієї свердловини заплановано буріння ще як мінімум п’яти нових горизонтальних свердловин на тій же ділянці родовища. Це забезпечить приплив інвестицій у відродження виснажених нафтових родовищ на цій території, підвищить коефіцієнт нафтовіддачі і збільшить ресурсну базу підприємства”, – резюмують в прес-службі.
Як повідомлялося, в поточному році “Укрнафта” планує пробурити 3 свердловини, а також провести реновацію потужностей по ремонту електрообладнання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас