Гройсман: Цього року Україна отримає безвізовий режим з ЄС, але для цього залишилося прийняти два рішення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман: Цього року Україна отримає безвізовий режим з ЄС, але для цього залишилося прийняти два рішення

Казна та Політика
4793
Україна отримає безвізовий режим з країнами Європейського Союзу в цьому році, упевнений голова Верховної Ради Володимир Гройсман.
“Мене запевнили на всіх зустрічах (в Брюсселі – ред.), зустрічей було досить багато і всі на високому рівні, що безвізовий режим буде, і я хотів би зараз відкинути всі спекуляції на цю тему, щодо загального розгляду питань з Грузією або окремо, це не має значення. Має значення єдине: що в 2016 році безвізовий режим буде, мені говорили сьогодні і в Єврокомісії, і в ЕП (Європарламенті – ред.), є повне розуміння “, – сказав В.Гройсман в ефірі студії “112 Європа” в середу.
За словами спікера парламенту, Україні для отримання безвізового режиму необхідно прийняти два рішення.
“Це поправка до закону про декларування. І вчора, і сьогодні проходять консультації європейських експертів і наших, я думаю, що ми вийдемо на рішення. Принаймні, мої колеги народні депутати, голови фракцій, підтвердили готовність голосувати за ці зміни. І друга позиція – це НАПКА (Національне агентство з питань запобігання корупції – ред.), … його має сформувати уряд, тому дуже швидко треба рухатися в цьому питанні “, – сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас