В Одесі в обгортках цукерок перевозили кокаїн на суму понад 2 мільйони доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одесі в обгортках цукерок перевозили кокаїн на суму понад 2 мільйони доларів

Кримінал
722
Одеські прикордонники вчора спільно з правоохоронцями запобігли контрабанді кокаїну в Україну на суму понад 2 мільйони доларів США.
Про це розповіли в прес-службі ДПСУ.
За словами співробітників прикордонної служби, операція одночасно проходила в двох аеропортах України – “Одеса” та “Бориспіль”.
“Учасники злочинного угруповання переміщали в Україну особливо небезпечного наркотичного засобу – кокаїн. Разом з спецпідрозділами СБУ вдалося затримати 3-х наркокур’єрів, громадян України, які здійснювали доставку кокаїну загальною вагою майже 11,5 кілограмів”, – розповів нам прес-офіцер Південного управління ГСПУ Андрій Белобородченко.
Він зазначив, що через кордон кокаїн намагалися перемістити в спеціальних капсулах, закамуфльованих під виглядом цукерок та інших товарів з магазинів безмитної торгівлі.
Також в прикордонній повідомили, що в аеропортах Бразилії, Туреччини, Вірменії затримано ще 3 кур’єра. У них вилучено понад 7 кілограмів кокаїну. “Організаторами каналів контрабанди є громадяни України. Їм загрожує до 12 років ув’язнення”, – розповів Андрій Белобородченко.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас