Microsoft тестує нові функції безпеки для корпоративних клієнтів Windows 10 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft тестує нові функції безпеки для корпоративних клієнтів Windows 10

Технології&Авто
293
Microsoft Corp. має намір представити нову послугу по захисту цифрових даних великих компаній в рамках операційної системи Windows 10, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на заяву віце-президента компанії Юсуфа Мехді.
Послуга під назвою Windows Defender Advanced Threat Protection дозволяє відслідковувати хакерські атаки, погрози безпеки і підозрілу активність в мережах компаній. Записи про активність окремих комп’ютерів доступні протягом півроку, що допомагає визначити час атаки зловмисників і масштаб збитку.
Крім того, завдяки особливій функції ІТ-фахівці компанії можуть відправити підозрілий файл на ізольований сервер, де його перевірять на наявність шкідливого ПЗ співробітники Microsoft.
На даний момент послуга проходить тестування у обмеженого кола корпоративних користувачів Windows.
За словами Ю.Мехді, точна дата релізу послуги поки не визначена, як і її вартість.
Введення нової послуги із захисту цифрових даних дозволить Microsoft скласти конкуренцію таким компаніям, як FireEye Inc. і Symantec Corp., відзначають аналітики. Безпека в цілому є одним з ключових моментів для компанії при просуванні Windows 10. Зокрема, Ю.Мехді повідомив, що міністерство оборони США прийняло рішення оновити ОС на всіх відомчих пристроях до “десятки” з огляду на її поліпшених характеристик в сфері захисту даних.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас