Група "1 + 1 медіа" завершила переговори про покупку компанії "Viasat Україна" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Група "1 + 1 медіа" завершила переговори про покупку компанії "Viasat Україна"

Фондовий ринок
668
Група “1 + 1” медіа досягла угоди з MTG про придбання DTH і інтернет ТВ бізнесів “Viasat Україна”. Про це повідомляє прес-служба групи.
“Viasat Україна” є провідним ліцензованим провайдером платного супутникового ТБ в Україні, який недавно запустив платформу платного Інтернет-ТВ. Сильна ринкова позиція бізнесу DTH, “Viasat Україна”, і технологічна гнучкість платного ТБ стали основними причинами інтересу “1 + 1 медіа” в угоді, відзначають в повідомленні.
«Послуги платного телебачення є одним з основних джерел доходу телевізійних компаній у всьому світі. На жаль, через недосконалість нашого законодавства, зокрема закону “Про розповсюдження універсальної програмної послуги”, українські телеканали щорічно зазнають значних збитків. Ми віримо в сильний і стійкий ринок платного ТБ в Україні, який буде служити рушійним фактором для розвитку медіа-групи на тлі падіння ринку реклами. Зараз наше завдання розвивати базу передплатників Viasat і надавати якісний контент і послуги. Але все це неможливо без цілеспрямованої боротьби з піратством, що залишається одним з наших пріоритетів »- прокоментував угоду генеральний директор” 1 + 1 медіа “Олександр Ткаченко.
Угода між компаніями буде завершена після перевірки і отримання дозволу Антимонопольного комітету.
Відзначимо, Viasat – перший ліцензований постачальник цифрового платного телебачення в Україні. “Viasat Україна” – дистрибутор прямий супутникового телетрансляції, провайдер Інтернет-ТВ; був заснований як VisionTV в 2006 році, базується в Києві, Україна.
MTG (ModernTimesGroupMTGAB) – провідна міжнародна розважальна медіа-компанія.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас