Водії російських фур замовляють платний супровід добровільно, - поліція — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Водії російських фур замовляють платний супровід добровільно, - поліція

Казна та Політика
625
Платний супровід транспортних засобів по території України Національна поліція робить винятково на добровільній основі. Про це повідомив директор Департаменту комунікації Національної поліції Ярослав Тракало.
“Надаємо послуги виключно на добровільній основі”, – зазначив він.
За словами представника поліції, оформити подібну заявку може будь-хто на 17 пунктах пропуску на кордоні.
У той же час Тракало не зміг уточнити вартість послуги, вказавши, що тариф формується в залежності від декількох параметрів, зокрема від кілометражу.
“26 числа таких заявок супровід надійшло 19. Ці автомобілі супроводжувалися підрозділами забезпечення безпеки дорожнього руху. Це все були російські фури”, – повідомив Тракало.
Він зазначив, що в разі блокування правоохоронці уповноважені вступати в переговори з з людьми, які блокують проїзд: “Якщо така фура матиме укладений договір про надання послуги супроводу, правоохоронці будуть спілкуватися з блокувальниками … Намагатися якось розв’язати конфлікт, досягти консенсусу” .
Додамо, що сьогодні вранці в прес-службі російської Асоціації міжнародних автомобільних перевізників заявили, що МВС України пропонує російським перевізникам платний супровід вантажних машин через територію України вартістю 1170 грн, який буде здійснюватися силами Дорожньо-патрульної служби міністерства.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас