Колишній глава Deutsche Bank буде консультувати фінтех-стартап — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишній глава Deutsche Bank буде консультувати фінтех-стартап

Фінтех і Картки
254
Колишній співголова найбільшого німецького банку Deutsche Bank Аншу Джейн консультуватиме американський кредитний фінтех-стартап SoFi. Даний проект стане початком його фінансової діяльності після гучного відходу з Deutsche Bank в минулому році.
Таким чином, Джейн приєднався до ряду відомих банкірів, які останнім часом активно звертають увагу на Фінтех-стартапи. Біля витоків цієї тенденції стояли Вікрам Пандіт з Citigroup і Джон Мек з Morgan Stanley, недавно зробили інвестиції в початківці фінансові проекти.
Компанія SoFi, яка восени минулого року залучила від інвесторів 1 млрд доларів США, заснована в 2011-му колишнім банкірів Wells Fargo Майком Кегні. Перший прибуток стала приносити в 2014 році. Проект відомий як один з перших необанків, який запропонував рефінансування державних і приватних студентських кредитів в США.
Зараз серед продуктів SoFi також споживчі кредити, іпотеки і рефінансування іпотечних кредитів. Всього за час своєї роботи стартап видав позик на 8 млн доларів і тепер розраховує на допомогу Аншу Джейна в своїй подальший розвиток.
Передбачається, що незабаром Джейн стане членом правління SoFi.
За матеріалами:
Financial Times
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас