Уряд затвердив фінплан "Украероруху" на 2016 року з чистим прибутком 5,8 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд затвердив фінплан "Украероруху" на 2016 року з чистим прибутком 5,8 млн грн

Казна та Політика
126
Кабінет міністрів затвердив фінансовий план державного підприємства з обслуговування повітряного руху України ( “Украерорух”) на поточний рік з чистим прибутком 5,8 млн грн, повідомляється в прес-релізі підприємства у вівторок.
“Відповідно до фінансового плану, дохід підприємства за підсумками поточного року повинен скласти 1,924 млрд грн, а витрати – 1,918 млрд грн, це означає отримання прибутку 5,8 млн грн. За підсумками виконання фінплану очікується, що” Украерорух “перерахує до державного бюджету Україна і цільових фондів 425 млн грн “, – наголошується в повідомленні.
Відповідно до фінплану, 590 млн грн планується направити на розвиток національної аеронавігаційної системи, а саме на модернізацію і оновлення обладнання.
Державне підприємство обслуговування повітряного руху України ( “Украерорух”) створено в 1992 році і з того часу є єдиним постачальником аеронавігаційного обслуговування в Україні. До складу “Украероруху” входять Український центр планування використання повітряного простору України та регулювання повітряного руху ( “Украероцентр”), Служба аеронавігаційної інформації України (ДАІ), авіакомпанія “Украерорух”, Центр авіаційної підготовки і сертифікації і сім регіональних структурних підрозділів.
Підприємство відповідає за забезпечення аеронавігаційного обслуговування в повітряному просторі України та в повітряному просторі над Чорним морем, де відповідальність за регулювання повітряного руху покладено на Україну міжнародними договорами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас