У ГПУ розповіли, коли Шокін може вийти на роботу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ГПУ розповіли, коли Шокін може вийти на роботу

Казна та Політика
702
Генеральний прокурор України Віктор Шокін може вийти на роботу наступного тижня. Про це заявив прокурор ГПУ Владислав Куценко.
Разом з тим, він не виключив, що Шокін може продовжити відпустку, оскільки згідно із законом має на це право, незважаючи на кількість невикористаних раніше днів.
«Начебто генпрокурор повинен вийти (на роботу – Ред.) на наступному тижні, але не можу стверджувати цього напевно. Він не брав відпустки протягом тривалого періоду часу, а тому вона у нього накопичилась. Буде він продовжувати відпустку або перерве її – це буде його рішення », – сказав Куценко.
Прокурор також нагадав, що питання звільнення Шокіна повинна вирішити Верховна Рада, наступне засідання якої відбудеться не раніше середини березня.
«Сьогодні взагалі рано говорити, звільнить його парламент або не звільнить, може бути, як і по уряду. Якщо і буде позачергове, то навряд чи на ньому буде розглядатися відставка генерального прокурора. Але це питання на сьогоднішній день залишається в компетенції депутатів », – додав Куценко.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас