Фіскальна служба хоче закріпити консультанта за кожним великим платником податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фіскальна служба хоче закріпити консультанта за кожним великим платником податків

Казна та Політика
752
Державна фіскальна служба має намір до 1 травня 2016 року закріпити за кожним великим платником податків податкового консультанта.
Про це йдеться у відео коментарі керівника Центрального офісу з обслуговування великих платників податків Євгена Бамбізова в ході відкриття офісу великих платників податків у Вінниці.
“До 1 травня 2016 роки за кожним великим платником податків буде закріплений окремий податковий консультант. Тобто кожен платник зможе звертатися до свого податкового консультанта і отримати весь спектр послуг, або отримати будь-яку консультацію”, – сказав він.
Бамбизов зазначив, що ДФС в 2016 році має намір також впровадити для великих платників податків електронні перевірки і електронний документообіг.
“Нам це дозволить здійснювати обслуговування наших платників податків дистанційно і зменшити витрати робочого часу платників податків на візит до Державної фіскальної служби”, – зазначив він.
Нагадаємо, Державна фіскальна служба України (ДФС) має намір скасувати зустрічні і позапланові перевірки для великих платників податків, які будуть стояти на податковому обліку в центральному офісі з обслуговування великих платників податків. Платники податків, які обслуговуються в зазначеному офісі, будуть отримувати відшкодування податку на додану вартість в автоматичному режимі.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас