Україна за рік піднялася на 20 позицій в рейтингу інвестиційної привабливості International Business Compass — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна за рік піднялася на 20 позицій в рейтингу інвестиційної привабливості International Business Compass

Казна та Політика
1091
Україна посіла 89 місце у рейтингу інвестиційної привабливості International Business Compass в 2015 році.
Про це йдеться в повідомленні Міністерства економічного розвитку і торгівлі.
В рейтингу інвестиційної привабливості країн світу International Business Compass за 2015 рік, опублікованому компанією BDO (міжнародна аудиторсько-консалтингова мережа), Україна за рік піднялася на 20 позицій.
Україна в рейтингу стоїть на 89 місці і входить до переліку країн, які показали поліпшення зростання за рік, нарівні з Білоруссю і Латвією.
У 2014 році Україна посіла 109 місце.
У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна зайняла 83 місце і поліпшила свої позиції на 4 пункти порівняно з минулим роком.
У доповіді Doing Business 2016 зазначається, що ключовою реформою, яка сприяла підвищенню рейтингу України, є спрощення реєстрації бізнесу.
У сфері реєстрації підприємств України посіла 30-е місце і поліпшила свої позиції на 40 пунктів порівняно з минулим роком.
В Україні скорочено час на реєстрацію підприємства платником податків та скасовано збір за державну реєстрацію бізнесу.
Нагадаємо, Україна займає 130 позицію з 168 у рейтингу індексу сприйняття корупції, який публікує Міжнародна антикорупційна неурядова організація Transparency International.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас