Ряд підприємств космічної галузі звільнили від сплати земельного податку на 2 роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ряд підприємств космічної галузі звільнили від сплати земельного податку на 2 роки

Казна та Політика
114
Кабінет міністрів України звільнив ряд підприємств космічної галузі від сплати податку на землю виробничого призначення строком до 1 січня 2018 року.
Про це йдеться в постанові уряду №72, опублікованій на веб-порталі Кабміну.
Як зазначається, прийняття документа сприятиме зростанню конкурентоспроможності підприємств космічної галузі та збереження науково-технічного і виробничого потенціалу.
Згідно з постановою до переліку компаній, які звільняються від сплати земельного податку, увійшли Український науково-дослідний конструкторсько-технологічний інститут еластомерних матеріалів і виробів, Чернігівський завод радіоприладів, держпідприємство «Південний машинобудівний завод ім.Макарова», Павлоградський механічний завод, казенне підприємство спеціального приладобудування «Арсенал », держпідприємство« об’єднання Комунар », НДІ радіотехнічних вимірювань, виробниче об’єднання« Київприлад », Павлоградський хімічний завод, завод «Хартрон» і науково-дослідницькі компанії«Хартрон-Аркос»,«Хартрон-Плант» і «Хартрон-Юком».
Раніше ряд підприємств машинобудування, в тому числі підприємств космічної галузі вже звільнялися від сплати земельного податку, однак термін звільнення закінчився 1 січня поточного року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас