Термінал «D» в «Борисполі» приберуть за 16 млн грн: Дешевші пропозиції «відшили» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Термінал «D» в «Борисполі» приберуть за 16 млн грн: Дешевші пропозиції «відшили»

Казна та Політика
2407
ДП «Міжнародний аеропорт « Бориспіль » 10 лютого за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ Чистий Світ Фасіліком» про послуги з прибирання на 15,81 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
На рік замовили поточне, комплексне, додаткове і генеральне прибирання внутрішніх приміщень і конструкцій фасаду будівлі терміналу «D».
При цьому закупівлю послуг з внутрішніх приміщень інших терміналів та об’єктів аеропорту скасували через «відсутність подальшої потреби».
Єдиним допущеним конкурентом було ТОВ «Инвайт» з більшою на 20% ціною.
Найбільша українська клінінгова фірма ТОВ «Імпел Гріффін Груп» пропонувала послуги в півтора рази дешевше. Однак заявку відхилили через різну кількість працівників в листі і в копії звіту з ЄСВ, невідповідності калькуляції умовами тендеру та відсутності кінцевого бенефіціарного власника в держреєстрі.
Засновниками «Імпел Гріффін Груп» є Віталій Опанасюк, В’ячеслав Реуцький і польська фірма «Імпел Клінінг» ( «Impel Cleaning»). Зараз кінцевими бенефіціарними власниками вважаються Гжегош Дзік і Йозеф Бігай з Вроцлава. Фірма з 2008 року отримала держпідряди на 285,19 млн грн.
Також не допустили до торгів дорожчі ТОВ «Сантаун», ПП «Клінінг-Про» і ПП «Ден».
«Чистий Світ Фасіліком» входить до групи компаній «Чистий світ» і належить Сергію Семенюку, директором є Валерій Макіцький. За даними держреєстру, фірма є правонаступником ТОВ «Свамі Трейд». З червня 2015 року компанія виграла два тендери на 978 тис. грн
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас