МЕРТ планує направити в 2016 р торговельні місії в Польщу, Туреччину, Китай і Індію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЕРТ планує направити в 2016 р торговельні місії в Польщу, Туреччину, Китай і Індію

Казна та Політика
151
Міністерство економічного розвитку і торгівлі планує в поточному році направити торгові місії в Польщу, Туреччину, Китай і Індію.
“Для інтенсифікації наших відносин вкрай необхідно створювати майданчики для спілкування бізнесу”, – повідомила заступник глави МЕРТ-торговий представник Наталія Микольська.
За її словами, до складу торгової місії входитимуть один або два міністри, в тому числі профільний, а також представники бізнесу.
Заступник міністра зазначила, що у випадку з Туреччиною планується направити торгову місію в складі української делегації і прийняти в Україні таку ж турецьку делегацію.
За словами Н.Микольської, торгова місія в Китай розгляне питання співпраці в аграрній сфері та машинобудуванні.
Торговий представник також повідомила, що розглядається можливість відправки української делегації на переговори в Алжир, Об’єднані Арабські Емірати, Саудівську Аравію, Німеччину, Єгипет, Бразилію, Чилі, Аргентину і Іран.
Н.Микольська зазначила, що Єгипет зацікавлений в придбанні в Україні продовольства і продукції машинобудування, особливо помп і насосів, які були зроблені в Україні і добре себе зарекомендували в цій країні.
Заступник міністра запропонувала на засіданні Кабміну затвердити графік проведення засідань 26 спільних міжурядових комісій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас