На Третьому бізнес-форумі в Харкові обговорять питання інвестицій, донорства та енергоефективності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Третьому бізнес-форумі в Харкові обговорять питання інвестицій, донорства та енергоефективності

171
Форум відбудеться 7-8 квітня. Проходить за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.
На Третьому міжнародному бізнес-форумі, який відбудеться 7-8 квітня, бізнесмени обговорять питання донорства, залучення інвестицій і енергоефективності. Мета бізнес-форуму цього року «Україна 2016. Стратегічне бачення: виклики та можливості» — дати власникам і топ-менеджерам компаній практичні рекомендації, спрямовані на розвиток бізнесу під час кризи, вихід на європейський ринок і отримання грантів та інвестицій.
«Бізнес-форум є комунікаційним, дискусійним майданчиком, на якому обговорюються актуальні питання внутрішніх перетворень українського бізнесу. Його завдання — допомогти бізнесу стати конкурентоздатним, адаптуватися до інтеграційних процесів, підвищити інвестиційну привабливість і отримати нові комерційні можливості», — заявив Юрій Костоглодов, організатор бізнес-форуму, керуючий партнер ICOM Capital.
Програма форуму передбачає два звичних формати: виступ спікерів у секціях і панельні дискусії, а також нові формати — «Інвестиційний салон» і «Битва проектів». На «Інвестиційному салоні» українські компанії зможуть поставити питання представникам інвестиційних компаній і докладніше дізнатися, як домогтися залучення грантів. На «Битві проектів» підприємці представлять свої стартапи.
«На цьому форумі ми також плануємо нові секції. Перша пов’язана з фінансовими інструментами енергоефективності. Ми хочемо показати енергоефективність як можливість, а не гирі, прив’язані за ноги бізнесу. Друга секція буде присвячена залученню міжнародної технічної допомоги для розвитку бізнесу, — повідомив Станіслав Ігнатьєв, куратор секції «Енергоефективність як виклики і можливості українського бізнесу. — На форумі нам важливо показати, що бізнес готовий активно приймати донорську допомогу та прозоро її використовувати. Те, наскільки цього року збільшиться її розмір, залежить від самих компаній».
У якості спікерів на форумі виступлять не тільки провідні економісти і бізнесмени України та зарубіжжя, а й представники фонду Western NIS Enterprise Fund, Агентств США і Великобританії з міжнародного розвитку та інші грантодавці.
Довідка: Третій міжнародний бізнес-форум пройде 7-8 квітня в готелі Kharkov Palace. Щороку форум відвідують понад 350 власників, директорів і менеджерів компаній. Географія учасників: Харків, Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Рівне, Вінниця, Одеса, Житомир, Львів. Бізнес-форум — це ініціатива харківської бізнес-спільноти як реакція на ситуацію, що склалася в країні. Сам факт його проведення вже втретє є яскравим прикладом самоорганізації українського бізнесу. Організатори форуму: інвестиційний банк ICOM Capital і маркетингове бюро Monya Gets.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас