Судовий процес у справі «Фінансової ініціативи» прискорено — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Судовий процес у справі «Фінансової ініціативи» прискорено

Кредит&Депозит
1361
Судовий розгляд по виведенню з ринку банку «Фінансова ініціатива» прискорено.
Вищий господарський суд України 16 лютого скасував рішення Київського апеляційного госпсуду, який зупинив до 13 червня провадження на вимогу компанії Perusta Construction Ltd, котра судиться з Фондом гарантування вкладів фізосіб.
Про те, що Фонд виграв касацію повідомили в самому ФГВФО.
Perusta Construction Ltd. вимагає допустити її до участі в конкурсі серед інвесторів, які візьмуть участь у виведенні з ринку неплатоспроможного банку “Фінансова ініціатива”, і визнати її переможцем конкурсу шляхом “створення і продажу інвестору з подальшою ліквідацією неплатоспроможного банку”. У ФГВФО повідомили, що компанія Perusta належить колишньому власникові банку «Фінансова ініціатива» Олегу Бахматюку.
У суді першої інстанції Perusta Construction Ltd. домоглася забезпечувального заходу у вигляді заборони ФГВФО починати ліквідацію банку, апеляційна інстанція зупинила провадження до 13 червня 2016 року, але в касації це рішення було скасовано, а значить Київський апеляційний госпсуд найближчим часом повинен винести рішення щодо забезпечувального заходу по суті.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас