Польща виділить транш на розвиток IT-інфраструктури української митниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польща виділить транш на розвиток IT-інфраструктури української митниці

Казна та Політика
149
Другий транш від Європейського союзу за проектом міжнародної технічної допомоги на розвиток IT-інфраструктури Держприкордонслужби та митниці України надійде від Міністерства регіонального розвитку Республіки Польща.
Про це сьогодні повідомили в прес-службі ДПСУ.
Зараз держорган очікує надходження доповнення до грантової угоди для продовження реалізації проекту до 30 вересня 2016 року. Вже після цього планується здійснити закупівлю приладів паспортного контролю, комп’ютерного та мережевого обладнання, офісної техніки та засобів відеоспостереження.
“Загальний бюджет для прикордонного відомства був передбачений в розмірі 1,1 млн євро”, – повідомляють у ДПС. Даний проект спрямований на підвищення ефективності прикордонного контролю та митних процедур на українсько-польському кордоні.
Перший транш в 660 тис. євро в рамках співпраці з ЄС надійшов на рахунки Держприкордонслужби в травні 2014. На цю суму було здійснено закупівлю автоматизованих робочих місць, серверного обладнання та кондиціонерів.
Очікується, що розвиток ІТ-інфраструктури, дозволить створити механізм, який прискорить оформлення в пунктах пропуску “Рава-Руська”, “Краковець”, “Шегині”, “Смільниця” та “Ягодин” на польсько-українському кордоні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас