Гройсман розраховує на компроміс щодо уряду і закликав українців допомогти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман розраховує на компроміс щодо уряду і закликав українців допомогти

Казна та Політика
984
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман розраховує, що політичні партії знайдуть компроміс у питанні про подальшу долю уряду.
Про це він заявив у відеозверненні, розміщеному в Фейсбук.
«Треба віддати належне уряду, що в певних напрямках реформ було досягнуто прогресу, але сьогодні треба усвідомлювати, що є дуже великі завдання і виклики, які стоять перед урядом, а саме уряд повинен бути лідером всіх реформ. І ці завдання повинні бути виконані. Я розраховую на те, що політичні сили знайдуть той робочий компроміс, який повністю дасть відповідь на ті очікування, які є сьогодні в суспільстві », – сказав спікер.
Водночас він зауважив, що не рахуватися в цьому питанні з настроєм в суспільстві неможливо.
«Я сьогодні знаю про те, що люди живуть в досить песимістичних настроях, я б сказав навіть в певній депресії. Вони незадоволені ходом реформ, вони не бачать чітких перспектив з точки зору тих рішень, які прийматиме влада і як ці рішення будуть позначатися на їх життя. Не рахуватися з цим просто неможливо », – додав Гройсман.
Крім того, він закликав українців залишати на його сторінці в Фейсбук питання до уряду і пообіцяв, що найактуальніші з них прозвучать в сесійній залі під час звіту Кабінету міністрів.
«Ви можете на цій сторінці залишити свої питання. Можливість людей задати питання уряду з тих чи інших питань або напрямками є надзвичайно важливим. Я буду робити все, щоб Верховна Рада підтримувала такий двосторонній діалог. Ці питання, я думаю, прозвучать в сесійній залі під час звіту уряду », – сказав він.
Нагадаємо, звіт уряду в парламенті заплановано на 16 лютого.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас