Централізованої корупції в міністерстві інфраструктури немає, - Пивоварський — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Централізованої корупції в міністерстві інфраструктури немає, - Пивоварський

Кримінал
159
Ознаки централізованої корупції в Міністерстві інфраструктури України на сьогоднішній день відсутні, заявив глава міністерства Андрій Пивоварський.
“Централізованої корупції в міністерстві немає, немає тієї піраміди, яка була раніше, вона зламана. Якщо комусь принесуть в міністерстві шоколадку або пляшку віскі, це не той рівень, про який варто говорити. Однозначно є корупція на рівні держпідприємств, через прокладки в закупівлі, продажу, через преференції по оренді активів і так далі “, – сказав він.
На думку міністра, цю проблему складно вирішити однією лише зміною керівництва, але її можна викорінити, продавши ці активи.
Відповідаючи на питання про наявність політичного тиску на нього, О.Пивоварський зазначив, що таке присутнє переважно при зміні будь-якого керівника. “Відразу ж з’являється певна кількість депутатських запитів. Основна проблема – це використання депутатів для досягнення якихось цілей, поставити кудись людини, або через депутатські запити збити якийсь конкурс. Не виходить? Тоді пішов до суду і заблокував конкурс. Ні Арсеній Петрович Яценюк ні Петро Олексійович Порошенко ніколи не дзвонили і не говорили: “Зроби так”. Ніколи цього не було “, – сказав міністр.
О.Пивоварський додав, що вектор тиску залежить від активу і дій по відношенню до нього. “Тільки починаєш міняти людину, починається … Коли не робиш, як” просять “, починаються образи, суди”, – резюмував міністр інфраструктури України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас