Компанія Tesla Motors анонсувала точну дату проведення презентації свого нового електромобіля Tesla Model 3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Tesla Motors анонсувала точну дату проведення презентації свого нового електромобіля Tesla Model 3

Технології&Авто
873
Компанія Tesla Motors анонсувала точну дату проведення презентації свого нового електромобіля Tesla Model 3. Доступний електромобіль буде представлений публіці 31 березня цього року.
Однак не варто очікувати швидкої появи Tesla Model 3 на дорогах. Справа в тому, що між релізом і стартом продажів пройде ще чимало місяців. Початок масового виробництва новинки заплановано лише на 2017 рік. У тому ж році почнуться і поставки автомобілів замовникам.
За попередніми даними, електромобіль Tesla Model 3 можна буде купити за ціною не більше $ 35 тис (до вирахування податкової пільги). Дистанція пробігу від одного заряду батареї складе близько 200 миль (близько 320 км). Разом з тим, Tesla Model 3 може стати першим в світі масовим автомобілем, що володіє коефіцієнтом аеродинамічного опору (величина, що відображає силу опору повітря, яка діє на корпус автомобіля) менше 0,2. Чи підтвердяться ці чутки, ми дізнаємося вже через півтора місяці.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас