Зубко заявляє про наявність 81 регіональної програми компенсації відсотків за кредитами на проведення енергоефективних заходів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зубко заявляє про наявність 81 регіональної програми компенсації відсотків за кредитами на проведення енергоефективних заходів

Кредит&Депозит
273
Віце-прем’єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко заявляє про наявність 81 регіональної програми компенсації відсотків за кредитами на проведення енергоефективних заходів.
Про це він заявив на засіданні комітету Верховної Ради з питань економічної політики.
“У цю програму повірили не тільки люди, але повірило і місцеве самоврядування, яке набрало 81 регіональну програму компенсації відсотків за цими кредитами”, – сказав віце-прем’єр.
Зокрема, Львівська обласна державна адміністрація затвердила програму компенсації 15% від вартості кредитів на проведення енергоефективних заходів.
Зубко підкреслив, що в 2015 році завдяки урядовій програмі компенсації тіла кредиту на проведення енергоефективних заходів в дану сферу вдалося залучити 1,2 млрд гривень.
Нагадаємо, Зубко констатує участь 100 тис. сімей у програмі компенсації частини основної суми кредиту на проведення енергоефективних заходів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас